Til mænd

Voks

Voksbaren rummer flere former for voks, som gør det muligt, at skræddersy din voksbehandling. På den måde sikrer jeg, at du får den mest effektive, smertefrie og professionelle hårfjerning.

Har du barberet dig er det vigtigt, at du lader håret gro ca 1-2 uger inden du skal vokses, så hårene er min. 5 mm. Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakt mig.

Efter behandlingen vil dine hårsække være åbne og mere sårbare, det er derfor ekstra vigtigt at du passer godt på din hud de næste 24 timer. Det gør du bla ved at undlade, at øge svedproduktionen i form af bla træning – kald det hviledag ;), sauna og solbade er ligeledes med til at øge svedproduktionen.

Bryst eller mave
429,-
Ryg inkl. lænd & skuldre
479,-
 

Ansigt

Din hud er konstant i forandring og afspejler de mange aspekter af dit liv – fra livsstil til kost og søvn, stress og hormoner. For at sikre, at din hud forbliver modstandsdygtig over for daglige udfordringer som vind, vejr, lange timer foran skærmen og klimaanlæg, er det vigtigt med en helhedsorienteret tilgang.
Jeg vil derfor med udgangspunkt i din livsstil, hudtype og barberingsform, skræddersy hver behandling specifikt til dig.

Efter behandlingen vil du stå med en skræddersyet plan for, hvordan du bedst muligt kan pleje din hud derhjemme og vedligeholde det ønskede resultat – og det behøver ikke være med udgangspunkt i brugen af en masse produkter.

Skæg er ingen hindring i at få en ansigtsbehandling.

Styrkepause – Book her

‘Styrkepause’ er mere end blot en ansigtsbehandling, her får du et pusterum til at slippe hverdagens stress, og komme helt ned i gear.

Denne behandling er specielt designet til dig, der værdsætter en grundig og indsigtsfuld tilgang til hudpleje.

Jeg anvender avancerede specialprodukter som specialpeeling, dybdegående ansigtsmassage, samt udvalgte specialmasker. Dette kombineres med en terapeutisk forståelse for, hvordan eksterne faktorer som psyke og livsstil påvirker din huds tilstand. I denne behandling er der afsat ekstra tid til at lytte og forstå de unikke udfordringer, din hud står overfor, hvilket giver dig muligheden for at opnå den viden, der er nødvendig for effektivt at forbedre din hud.

Behandlingen skræddersys til dig og dine behov. Behandlingen afsluttes med nøje udvalgte hudplejeprodukter.

1.195,- / 90 min.
Stilhed – Book her

‘Stilhed’ indledes med en samtale og en grundig hudanalyse, som hjælper os med at forstå dine unikke hudbehov. I behandlingen vil der blive anvendt avancerede specialprodukter – disse produkter inkluderer specialpeeling, nærende ansigtsmassage og udvalgte specialmasker, der alle bliver udvalgt, for målrettet at kunne behandle dine specifikke hududfordringer. Undervejs i behandlingen, anvender jeg blide og afslappende teknikker, der er designet til at få dig til at slippe hverdagens travlhed og i stedet inviterer til ro og afspænding.

‘Stilhed’ tilbyder en ekstra dimension af pleje og afslapning, hvilket gør den ideel for dig, der søger et mere dybdegående pusterum.
Behandlingen skræddersys til din huds unikke behov og afsluttes med nøje udvalgte hudplejeprodukter.

795,- / 60 min.
Mig tid – Book her

‘Mig Tid’ starter med en indledende samtale og en grundig hudanalyse, som danner grundlaget for enhver behandling, der er tilpasset netop dine hudbehov og ønsker. Lad dig efterfølgende forføre af behandlingens individuelle elementer, som kan variere fra fugtgivende masker og dybdegående peelinger til blid ansigtsmassage eller andet, din hud kunne have brug for.

Mens jeg plejer din hud, benytter jeg teknikker, der fremmer mental afspænding og velvære. Dette skaber en helhedsoplevelse, hvor både krop og sind får mulighed for at slappe af og genoplade.

Behandlingen skræddersys specifikt til din hud og afsluttes med nøje udvalgte hudplejeprodukter.

695,- / 60 min.
Ung hud – Book her

Denne behandling er skabt til dig mellem 13 og 17 år, der kæmper med hududfordringer som urenheder, bumser, hudorme, akne, dybe porer, eller hvis du har en sensitiv hud. Vidste du, at noget så simpelt som hyppigere vask af dit pudebetræk kan gøre en stor effekt på urenhud?

I teenageårene sker der masser af ændringer både fysisk og psykisk, som kan påvirke din hud. Det handler derfor om at forstå, hvordan dine vaner, kost og dagligdagsliv spiller sammen med din huds sundhed. Vi starter behandlingen med en hudanalyse for at se, hvad din hud har brug for, og derefter tilpasser vi behandlingen og vejledningen, så den matcher dig og din hud.

495,- / 50 min.