Til mænd

Voksbehandlinger til mænd

Voksbaren rummer flere former for voks, som gør det muligt, at skræddersy din voksbehandling. På den måde sikrer jeg, at du får den mest effektive, smertefrie og professionelle hårfjerning. Har du barberet dig er det vigtigt, at du lader håret gro ca 1-2 uger inden du skal vokses, så hårene er min. 5 mm. Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakt mig.

Efter behandlingen vil dine hårsække være åbne og mere sårbare, det er derfor ekstra vigtigt at du passer godt på din hud de næste 24 timer. Det gør du bla ved at undlade, at øge svedproduktionen i form af bla træning – kald det hviledag ;), sauna og solbade er ligeledes med til at øge svedproduktionen.

Alle behandlinger inkludere en afrensende før-behandling og en plejende efterbehandling.
Bryst eller mave
399,-
Ryg inkl. lænd
349,-
Ryg inkl. lænd & skuldre
449,-
Baller eller mellem baller
219,-
Ret af bryn
129,-
Voks af ører
169,-
Arme
249,-

Ansigtsbehandlinger til mænd

Når din hud er glad, vil den have langt større modstandskraft over for bakterier og de skadelige stoffer, som den dagligt udsættes for. Vind og vejr, mange timer foran en skærm, klimaanlæg osv.

En ansigtsbehandling starter altid med en hudanalyse, hvorefter jeg skræddersyr din behandling. Med udgangspunkt i din hudtype, barberingsform og livsstil, skræddersyr jeg din behandlingen.

To ansigtsbehandlinger er sjældent ens, da huden altid er i proces og får nye behov som tiden går. Efter behandlingen vil du få vejledning i, hvordan du kan pleje din hud optimalt derhjemme, for at vedligeholde det ønskede resultat.

Skæg er ingen hindring i at få en ansigtsbehandling
60 minutters mig tid
Tilpasset dine ønsker og behov. Behandlingen indledes med afrensning og en grundig hudanalyse. Herefter sammensættes behandlingen ud fra dine ønsker og din hudtilstand. Det kan f.eks. være fjernelse af døde hudceller, ansigtsmassage, plejende maske, dybderens – urenheder fjernes, skulder-, nakke- og hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med skræddersyet ansigtspleje.
595,- / 60 min.
Specielle 60 minutter
I denne behandling bruges specialprodukter, som arbejder dybere i huden. I behandlingen arbejdes der med specialprodukter, som arbejder mere målrettet på huden f.eks. Slowaging og Acne. Behandlingen indledes med afrensning og en grundig hudanalyse. Herefter sammensættes specialbehandlingen ud fra dine ønsker og behov. Det kan f.eks. være specialpeeling, ansigtsmassage, specialmaske, skulder-, nakke- og hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med skræddersyet ansigtspleje. Ønsker du en mere målrettet og dybdegående behandling, er dette behandlingen for dig.
695,- / 60 min.
Luksus mand 90 minutter
Til dig som ønsker den ultimative luksus ansigtsbehandling. En luksus behandling, hvor der er sat ekstra meget tid af til dig. Behandlingen indeholder ekstra fokus på massage; ansigtsmassage, massage af hals og bryst, hovedbundsmassage, hånd og fodmassage, samt touch up af bryn. Behandlingen indledes med afrensning og en grundig hudanalyse. I behandlingen arbejdes der med specialprodukter, som arbejder dybere og mere målrettet på huden. Behandlingen afsluttes med skræddersyet hudpleje, tilpasset din hudtilstand. Drømmer du om dig tid, med fokus på resultater og totalt velvære, er dette behandlingen for dig.
1.100,- / 90 min.
Her og nu resultater
Denne behandling kunne være til dig, som skal på date, til jobsamtale, giftes eller have taget profilbilleder. I denne behandling vil du opleve et quick fix, som får din hud til at shine. Behandlingen indeholder; afrensning,fjernelse af døde hudceller, målrettet quickfix ampul, hovedbundsmassage, skræddersyet hudpleje tilpasset din hudtilstand.
495,- / 30 min.
Ung Hud 13-17 år
Denne behandling er tilpasset en teenage hud der lider af urenheder – bumser, hudorme mv., har akne, dybe porer eller sart hud. Behandlingen har fokus på udrensning, samt råd og vejledning i korrekt hjemmepleje. Vidste du at det anbefales at vaske pudebetræk oftere, hvis man lider af uren hud?
450,- / 45 min.