Ansigtsbehandling

Ansigt

Huden er unik og altid i proces. Den afspejler vores liv og påvirkes af bl.a. kost, søvn, stress, hormoner og følelser. Det vigtigste for mig som behandler, er derfor at give dig en helhedsoplevelse for både ansigt, krop og sjæl, da jeg tror på den holistiske tilgang til livet

“Når en ansigtsbehandling, er mere end bare hudpleje”.
Ansigtsterapi er en rejse mod en hud og et indre i balance. Ægte skønhed kommer indefra og din hud afspejler alt, der rører sig i dit liv – dine følelser, din livsstil og din indre tilstand. Derfor har jeg skabt en unik behandlingsoplevelse, der nænsomt kombinerer hudpleje med en dyb forståelse af kroppens og sindets samhørighed.

Hver behandling begynder med en grundig hudanalyse, hvor jeg lytter til din huds unikke historie og behov. Derfra skræddersyr jeg en behandling, der ikke kun fornyer din hud, men også nærer dit sind. Gennem afslappende massage, guidet meditation og skræddersyede velværeteknikker skabes der et rum, hvor du kan komme ud af hovedet og på fineste vis lande i din krop.

Ydelser

Husk at se de mange tillægsydelser når du booker

Ydelser

Husk at se de mange tillægsydelser når du booker
Indre Balance – Book her
‘Indre Balance’ er mere end blot en ansigtsbehandling, det er en omsorgsfuld og dybdegående oplevelse, der forener hud, krop og psyke. Her får du et pusterum til at slippe hverdagens stress, og mærke en følelse af indre ro og balance sprede sig i kroppen.
 
Denne behandling er specielt designet til dig, der værdsætter en grundig og indsigtsfuld tilgang til hudpleje. Jeg anvender avancerede specialprodukter som specialpeeling, dybdegående ansigtsmassage, samt udvalgte specialmasker. Dette kombineres med en terapeutisk forståelse for, hvordan eksterne faktorer som psyke og livsstil påvirker din huds tilstand. I denne behandling er der afsat ekstra tid til at lytte og forstå de unikke udfordringer, din hud står overfor, hvilket giver dig muligheden for at opnå den viden, der er nødvendig for effektivt at forbedre din hud.
 
Behandlingen skræddersys til dig og dine behov. Behandlingen afsluttes med nøje udvalgte hudplejeprodukter.
1.195,- / 90 min.
Tid til Ro – Book her
‘Tid til Ro’ indledes med en samtale og en grundig hudanalyse, som hjælper os med at forstå dine unikke hudbehov. I behandlingen vil der blive anvendt avancerede specialprodukter – disse produkter inkluderer specialpeeling, nærende ansigtsmassage og udvalgte specialmasker, der alle bliver udvalgt, for målrettet at kunne behandle dine specifikke hududfordringer.
Undervejs i behandlingen, anvender jeg blide og afslappende teknikker, der er designet til at få dig til at slippe hverdagens travlhed og i stedet inviterer til ro og afspænding.
 
‘Tid til Ro’ tilbyder en ekstra dimension af pleje og afslapning, hvilket gør den ideel for dig, der søger et mere dybdegående pusterum.
 
Behandlingen skræddersys til din huds unikke behov og afsluttes med nøje udvalgte hudplejeprodukter.
795,- / 60 min.
Mig Tid – Book her
‘Mig Tid’ starter med en indledende samtale og en grundig hudanalyse, som danner grundlaget for enhver behandling, der er tilpasset netop dine hudbehov og ønsker. Lad dig efterfølgende forføre af behandlingens individuelle elementer, som kan variere fra fugtgivende masker og dybdegående peelinger til blid ansigtsmassage eller andet, din hud kunne have brug for.
Mens jeg plejer din hud, benytter jeg teknikker, der fremmer mental afspænding og velvære. Dette skaber en helhedsoplevelse, hvor både krop og sind får mulighed for at slappe af og genoplade.
 
Behandlingen skræddersys specifikt til din hud og afsluttes med nøje udvalgte hudplejeprodukter.
695,- / 60 min.
Ung Hud 13-17 år – Book her
Denne behandling er skabt til dig mellem 13 og 17 år, der kæmper med hududfordringer som urenheder, bumser, hudorme, akne, dybe porer, eller hvis du har en sensitiv hud. Vidste du, at noget så simpelt som hyppigere vask af dit pudebetræk kan gøre en stor effekt på uren hud?
 
I teenageårene sker der masser af ændringer både fysisk og psykisk, som kan påvirke din hud. Det handler derfor om at forstå, hvordan dine vaner, kost og dagligdagsliv spiller sammen med din huds sundhed. Vi starter behandlingen med en hudanalyse for at se, hvad din hud har brug for, og derefter tilpasser vi behandlingen og vejledningen, så den matcher dig og din hud.
495,- / 50 min.