Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Huden er unik og altid i proces. Den afspejler vores liv og påvirkes af bl.a. kost, søvn, stress, hormoner og følelser. Det vigtigste for mig som behandler, er derfor at give dig en helhedsoplevelse for både ansigt, krop og sjæl, da jeg tror på den holistiske tilgang til livet.

Alle ansigtsbehandlinger starter med en grundig hudanalyse, hvor jeg ud fra min brede faglige viden, skræddersyr din ansigtsbehandling, så den passer til din hudtilstand. Hvilket betyder at du blot skal vælge hvor lang tid vi skal bruge sammen.

Massage er et must i alle behandlinger, da det øger blodgennemstrømningen i huden og giver en optimeret følelse af velvære.

Med en skræddersyet behandling og de innovative og effektive hudplejeprodukter fra ESSE, vil du få de bedste og mest optimale resultater for din hud.

Behandlinger

Behandlinger

Hudanalyse
Hudanalysen starter med en samtale, hvor jeg stiller nogle opklarende spørgsmål, for at guide mig ind på din oplevelse af din hud, efterfulgt af en visuel undersøgelse af huden, under luplampe, hvor jeg via berøring af huden også føler mig frem. Til sidst giver jeg dig en gennemgang af resultatet og anbefalinger til, hvordan du via din hjemmepleje m.m kan opnå de resultater, du ønsker.
(Gratis ved køb af produkter) 195,- / 15 min.
60 minutters mig tid
Tilpasset dine ønsker og behov. Behandlingen indledes med afrensning og en grundig hudanalyse. Herefter sammensættes behandlingen ud fra dine ønsker og din hudtilstand. Det kan f.eks. være peelingmaske, ansigtsmassage, plejende maske, dybderens, skulder-, nakke- og hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med skræddersyet ansigtspleje.
595,- / 60 min.
Specielle 60 minutter
I denne behandling bruges specialprodukter, som arbejder dybere i huden. I behandlingen arbejdes der med specialprodukter, som arbejder mere målrettet på huden f.eks. Slowaging og Acne. Behandlingen indledes med afrensning og en grundig hudanalyse. Herefter sammensættes specialbehandlingen ud fra dine ønsker og behov. Det kan f.eks. være specialpeeling, ansigtsmassage, specialmaske, skulder-, nakke- og hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med skræddersyet ansigtspleje. Ønsker du en mere målrettet og dybdegående behandling, er dette behandlingen for dig.
695,- / 60 min.
Mindfulbeauty ansigtsbehandling
Det er ikke altid vi selv er klar over hvad der sker i og på vores hud. Langt de fleste hudproblemer er dog forbundet til vores psyke. Denne behandling er for dig som har prøvet et utal af cremer og behandlinger, uden at din hud har fået det bedre. Denne behandling hjælper dig med at blive opmærksom på og forstå de bagvedliggende årsager til hudens tilstand. Din hud taler og jeg hjælper med at lytte. Vi starter med en indledende samtale, mens der laves en grundig hudanalyse, hvor jeg både ser og føler mig frem til spændinger, linjer, urenheder og alt der kan hjælpe med at fortælle noget om en indre tilstand i kroppen. Sammen gennemgår vi disse symptomer og finder årsagen til hvad der kan have udløst dem. Behandlingen skræddersys undervejs med den korrekte pleje til din hud – peelingmaske, ansigtsmassage, plejende maske, dybderens, mv. Denne behandling er for dig der gerne vil forstå din hud på et dybere plan og ønsker viden om hvordan du kan arbejde med at fjerne dine hudproblemer, på en ny og mere effektiv måde.
Enkelt behandling: 1.395,- / 90 min. Forløb af 5 gange: 6.500,- / 5 x 90 min.
Ung Hud 13-17 år
Denne behandling er tilpasset en teenage hud der lider af urenheder – bumser, hudorme mv., har akne, dybe porer eller sart hud. Behandlingen har fokus på udrensning, samt råd og vejledning i korrekt hjemmepleje. Vidste du at det anbefales at vaske pudebetræk oftere, hvis man lider af uren hud?
450,- / 45 min.
Ampul Kurbehandling
Forestil dig tusindvis af små hjælpere, som glatter ud, renser ud, fylder ud eller puster beroligende på din hud, en gang om ugen i 4 uger. I Ampul-behandlingen bruges en af ESSE’s 6 forskellige probiotiske ampuller, med unikke funktioner – En fugt ampul, en mod pigmentering, en mod acne, en beroligende, en regenererende og en probiotisk ampul, der alle indeholder probiotika og præbiotika. Kombinerer man dette med ekstremt effektive planteekstrakter, opnår du de mest utrolig resultater, med langvarig virkning. Behandlingen indeholder; afrensning, peeling-maske, målrettet ampul, hovedbundsmassage, samt skræddersyet hudpleje, tilpasset din hudtilstand. Behandlingen kan også sagtens være for dig som ønsker et hurtigt resultat til en særlig lejlighed. Her skal du vælge en Askepot Behandling er prisen 495,-.
1.795,- / 4 x 30 min.
Da jeg ønsker, at du får mest muligt ud af din behandling, er produktrådgivning og skræddersyede tip altid inkluderet i din behandling.