Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Huden er unik og altid i proces. Den afspejler vores liv og påvirkes af bl.a. kost, søvn, stress, hormoner og følelser. Det vigtigste for mig som behandler, er derfor at give dig en helhedsoplevelse for både ansigt, krop og sjæl, da jeg tror på den holistiske tilgang til livet.

Alle ansigtsbehandlinger starter med en grundig hudanalyse, hvor jeg ud fra min brede faglige viden, skræddersyr din ansigtsbehandling, så den passer til din hudtilstand. Hvilket betyder at du blot skal vælge hvor lang tid vi skal bruge sammen.

Massage er et must i alle behandlinger, da det øger blodgennemstrømningen i huden og giver en optimeret følelse af velvære.

Med en skræddersyet behandling og de innovative og effektive hudplejeprodukter fra ESSE, vil du få de bedste og mest optimale resultater for din hud.

Behandlinger

Sæsonens særlige: Efterårsboost
Hudens fysiske behov ændrer sig hele året rundt. Den tilpasser sig årstiden og efteråret er den årstid, hvor hudens udseende ændrer sig allermest og den kan nemt komme til at se grå, trist og træt ud. Huden vil i efteråret ofte føles mere stram, tør og sart, med tendens til sprukne læber og hænder. Det skyldes blandt andet at sommerens lange eksponering af UV-stråler hæmmer produktionen af hudens naturlige fedtstof og dermed sænkes den beskyttende fedtbarrieres funktion. Samtidig har solens stråler nedsat produktionen af de kollagene og elastine fibre, som er ansvarlige for huden fasthed.I denne behandling hjælper vi derfor huden med at omstille sig til den nye årstid og vinterens komme, hvilket betyder at der er ekstra fokus på at ilte huden og tilfører den fugt i dybden. I behandlingen vil der også være fokus på at fugte hænderne da de også er ekstra udsatte i denne periode.
695,- / 60 min.
60 minutters mig tid
Tilpasset dine ønsker og behov. Behandlingen indledes med afrensning og en grundig hudanalyse. Herefter sammensættes behandlingen ud fra dine ønsker og din hudtilstand. Det kan f.eks. være peelingmaske, ansigtsmassage, plejende maske, dybderens, skulder-, nakke- og hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med skræddersyet ansigtspleje.
595,- / 60 min.
Specielle 60 minutter
I denne behandling bruges specialprodukter, som arbejder dybere i huden. I behandlingen arbejdes der med specialprodukter, som arbejder mere målrettet på huden f.eks. Slowaging og Acne. Behandlingen indledes med afrensning og en grundig hudanalyse. Herefter sammensættes specialbehandlingen ud fra dine ønsker og behov. Det kan f.eks. være specialpeeling, ansigtsmassage, specialmaske, skulder-, nakke- og hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med skræddersyet ansigtspleje. Ønsker du en mere målrettet og dybdegående behandling, er dette behandlingen for dig.
695,- / 60 min.
90 minutters luksus
Til dig som ønsker den ultimative luksus ansigtsbehandling. En luksus behandling, hvor der er sat ekstra meget tid af til dig. Behandlingen indeholder ekstra fokus på massage; ansigtsmassage, massage af hals og décolleté, hovedbundsmassage, hånd og fodmassage. Behandlingen indledes med afrensning og en grundig hudanalyse. I behandlingen arbejdes der med specialprodukter, som arbejder dybere og mere målrettet på huden. Behandlingen afsluttes med skræddersyet hudpleje, tilpasset din hudtilstand. Drømmer du om dig tid, med fokus på resultater og totalt velvære, er dette behandlingen for dig.
1.095,- / 90 min.
Ampul Kurbehandling
Forestil dig tusindvis af små hjælpere, som glatter ud, renser ud, fylder ud eller puster beroligende på din hud, en gang om ugen i 4 uger. I Ampul-behandlingen bruges en af ESSE’s 6 forskellige probiotiske ampuller, med unikke funktioner – En fugt ampul, en mod pigmentering, en mod acne, en beroligende, en regenererende og en probiotisk ampul, der alle indeholder probiotika og præbiotika. Kombinerer man dette med ekstremt effektive planteekstrakter, opnår du de mest utrolig resultater, med langvarig virkning. Behandlingen indeholder; afrensning, peeling-maske, målrettet ampul, hovedbundsmassage, samt skræddersyet hudpleje, tilpasset din hudtilstand. Behandlingen kan også sagtens være for dig som ønsker et hurtigt resultat til en særlig lejlighed. Her skal du vælge en Askepot Behandling er prisen 495,-.
1.795,- / 4 x 30 min.
Askepot
Forestil dig tusindvis af små hjælpere, som glatter ud, renser ud, fylder ud eller puster beroligende på din hud. I Ampul-behandlingen bruges en af ESSE’s 6 forskellige probiotiske ampuller, med unikke funktioner – En fugt ampul, en mod pigmentering, en mod acne, en beroligende, en regenererende og en probiotisk ampul, der alle indeholder probiotika og præbiotika. Behandlingen indeholder; afrensning, peeling-maske, målrettet ampul, hovedbundsmassage, skræddersyet hudpleje, tilpasset din hudtilstand.
495,- / 30 min.
Da jeg ønsker, at du får mest muligt ud af din behandling, er produktrådgivning og skræddersyede tip altid inkluderet i din behandling.