Din behandler

Din behandler

Sille Valentin (født 1986)

Min rejse ind i skønhedsbranchen startede i 2007, hvor jeg en dag fik lavet et sæt franske negle af en sød pige, der havde taget et weekendkursus. Da jeg kom hjem, gjorde mine negle virkelig ondt og inden for det første døgn havde jeg tabt min første negl. Jeg besluttede mig for at det måtte jeg kunne gøre bedre, så jeg valgte at uddanne mig til negleteknikker. Et år deltog jeg i DM i negle.

Som tiden gik begyndte jeg at føle et behov for igen at forny og udvikle mig. Jeg blev uddannet kosmetolog og kom efterfølgende vidt omkring i branchen.
Min største udvikling skete, da jeg blev mor til en datter, som blev utrolig syg hver gang hun spiste. Noget i mig ændrede sig og jeg blev mere opmærksom på, at vi er og bliver, hvad vi nærer os med – både når det gælder vores kost, de mennesker vi omgås og de ting vi tager ind i vores liv. Jeg valgte at gå all in på øko-speltmor livet, der (for mig) indebar, at male vores eget mel, lave surdej og dyrke frugt og grønt i baghaven – som var en mark. I dag er min datter sund og rask og jeg maler ikke længere mit eget mel.

Jeg er mor til 3 skønne unger, som har åbnet mine øjne og ændret mit livssyn. Jeg har været på den vildeste selvudviklingsrejse og taget flere uddannelser og kurser inden for den terapeutiske og alternative verden. Jeg har gennem årene haft mange klienter på briksen og set og mærket på egen krop hvor tæt forbundet vi er i både krop og sjæl.

I mine tidligere ansættelsesforhold følte jeg ofte at der manglede noget, en anden indgangsvinkel til hud- og skønhedspleje, derfor valgte jeg at åbne klinik Valentin.

På instagram og facebook i eget navn, deler jeg fakta om huden, samt ærlige og sårbare historier fra eget liv, for at gøre op med skyld og skam.