Din behandler

Din behandler

Sille Valentin
Min rejse ind i skønhedsbranchen startede for over 15 år siden, hvor jeg en dag fik lavet et sæt franske negle af en sød pige, der havde taget et weekendkursus. Da jeg kom hjem, gjorde mine negle virkelig ondt og inden for det første døgn havde jeg tabt min første negl. Jeg besluttede mig for at det måtte jeg kunne gøre bedre, så jeg valgte at uddanne mig til negleteknikker. Et år deltog jeg i DM i negle.

Som tiden gik begyndte jeg at føle et behov for igen at forny og udvikle mig, så en dag spurgte jeg en af mine neglekunder, som var indehaver af en skønhedsklinik, om hun ikke ville tage mig i lære, hvilket hun gjorde. Jeg blev uddannet kosmetolog og som årene er gået, har jeg haft mange ansigter mellem hænderne og fundet ud af, at intet er statisk, alt i denne verden er i evig udvikling – hvad vi ved og tror på i dag, behøver ikke være det samme i morgen.

Min største udvikling skete, da jeg blev mor til en datter som blev utrolig syg hver gang hun spiste. I dag er hun rask og lever i bedste velgående – hun kan ikke tåle mælk. Noget i mig ændrede sig og jeg blev mere opmærksom på, at vi er og bliver hvad vi nærer os med, både når det gælder vores kost, de mennesker vi omgås og de ting vi tager ind i vores liv. Jeg valgte derfor at flytte fra det travle Nørrebro, til det skønne Odsherred, hvor jeg begyndte at male vores eget mel, lave surdej og dyrke vores eget frugt og grønt.
Jeg opdagede dog hurtigt at det heller ikke var den rette løsning for vores lille familie – jeg er mor til 3 skønne unger, som har åbnet mine øjne og ændret mit livssyn.

I mine tidligere ansættelsesforhold følte jeg ofte at der manglede noget, en anden indgangsvinkel til hud og -skønhedspleje og jeg begyndte at drømme om at åbne mit eget, hvor begrænsningerne ikke er større end mit eget mindset. Nærvær, økologi, bæredygtighed og en holistisk, samt minimalistisk tankegang er i dag grundstenene i vores lille familie og danner grundlag for al udvælgning af både produkter og div. tilbehør som jeg bruger i mit hjertebarn – Klinik Valentin, en drøm der er blevet til virkelighed.