Mindfulbeauty Terapi

Mindfulbeauty Terapi

Mindfulbeauty Terapi

Lad os sammen skabe forvandling: Livet kan bringe udfordringer, der påvirker os dybt. Hvis du genkender dig selv i nogle af mønstrene nedenfor, er det måske tid til at tage det første skridt mod forandring:

🌟 Kæmper med at prioritere dine egne behov og følelser?
🌟 Føler dig skyldig eller siger undskyld for dagligdags ting?
🌟 Har svært ved at træffe beslutninger og stå ved dem?
🌟 Mangler klare grænser og føler dig sårbar?
🌟 Oplever lavt selvværd og tvivl på din egen værdi?
🌟 Føler du dig fanget i negative tanker?
🌟 Længes du efter at styrke dit selvværd og din selvrespekt?
🌟 Ønsker du at finde det mod, der skal til for at kunne rumme hele dig?
🌟 Drømmer du om en dyb indsigt i din huds og krops signaler?
🌟 Ønsker du at udvikle større selvtillid og handlekraft i mødet med udfordringer?
🌟 Ønsker du at lette byrden fra stress, angst og rastløshed?
🌟 Længes du efter at mestre evnen til at kunne sætte klare grænser?
🌟 Ønsker du at dyrke større kærlighed og omsorg for dig selv?

Skab forvandling i dag: Forestil dig at du bryder fri fra dine tidligere begrænsninger og de udfordringer de har givet dig. Forestil dig at du kunne se verden gennem nye øjne, øjne der ikke er farvet af gamle overbevisninger, skabt af forældede forsvarsmekanismer.

Drømmer du om…

🌟 Øge din selvaccept og styrke dit selvværd: Gennem samarbejde afdækker og løsner vi de følelsesmæssige blokeringer, der har begrænset dig. Ved at opnå forbindelse til følelser uden identifikation, gives redskaberne til at stå stærkere.
🌟 Forstå dine følelser og reaktioner: Ved hjælp at personlige redskaber, lærer du at observere uden dømmekraft, skabe plads til forståelse og selvrefleksion.
🌟 Opbygge dybere relationer: Ved at forstå og frigøre følelsesmæssige blokeringer opstår mulighed for mere kærlige og meningsfulde relationer til dig selv og andre.
🌟 Reducere stress og angst: Terapiens redskaber håndterer stress, angst og uro. Du får redskaberne til at opnå kontrol og balance i livet.
🌟 Styrke dit selvaccept og hæve dit selvværd: Sammen vil vi udforske de følelsesmæssige blokeringer, der måske har begrænset dit selvværd. Med redskaberne til at skabe forbindelse til dine følelser uden at blive fanget af dem, vil du opnå en bemærkelsesværdig styrke i dig selv.
🌟 Udforske dine symptomer: Vi afdækker dine fysiske og psykiske reaktioner, der kan være opstået som følge af tidligere udfordringer, såsom stress, angst, dårligt selvværd og hudproblemer m.m.
🌟 Transformation gennem hårdt arbejde: Jeg hjælper dig med at opløse tidligere påvirkninger og skabe nye positive mønstre i dit liv og giver dig redskaber du kan bruge i dagligdagen.
🌟 Mere livsglæde og frihed: Ved at arbejde med tidligere oplevelser kan du opnå en dyb følelse af frihed, glæde og indre ro, der vil stråle ud i alle aspekter af dit liv.

I livets mest udfordrende øjeblikke aktiveres din krops akutberedskab, og du udvikler en slags superhukommelse, der fotografisk indfanger alle detaljer. Det sker fordi situationen er så svær at forstå, uanset om det drejer sig om store traumer, eller små traumer, der er personlige oplevelser, som primært kun handler om dig. Din krop husker og gemmer alle detaljer, hvilket er grunden til at bestemte lyde, lugte eller bevægelser kan føre til situationer, hvor minderne pludselig blusser op igen. Din hjerne har måske bearbejdet disse indtryk, mens din krop kan have undertrykt eller blokeret mindet om dem.  

Disse oplevelser former din måde at fortolke og være i verden på. De kan påvirke, hvor let du bliver stresset, dine relationer, dit arbejdsliv, dit psykiske og fysiske helbred.
Fysiske og psykiske reaktioner er desværre en naturlig del af svære oplevelser. Målet er at mindske den overvældende virkning, disse oplevelser har haft og gøre dem mere håndterbare.

Når du reagerer på visse handlinger, situationer og sanseindtryk, udløser det kroppens hukommelse og du oplever måske en uforklarlig angst, eller anden fysisk reaktion, uden at kunne placere årsagen. Sindet glemmer, kroppen husker.

Jeg hjælper dig med at tage hånd om dine udfordringer ved at anerkende dem og give dem ord. Det gør jeg ved at arbejde på at ændre din måde at forstå og se på dine oplevelser på, så du ikke længere føler dig fanget af dem. Jeg hjælper dig med at integrere dem i din nye selvforståelse, så du ikke længere er dine oplevelser, men i stedet rummer dem. Ved at genkende og arbejde med dine udfordringer frigiver du tid og energi, der tidligere blev brugt på at undvige dem. 

Jeg vil invitere dig til en gratis og uforpligtende samtale, for at finde ud af hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig på din rejse, hvor fortiden ikke længere styrer dit liv, men i stedet  bliver en del af din styrke.

Gratis uforpligtende samtale – online
Gratis 
Enkelt session – fysisk eller online
995,- / 60 min.
Forløb af 3 x 60 min. – fysisk eller online
2.800,- / 3 x 60 min.
Forløb af 5 x 60 min. – fysisk eller online
4.700,- / 5 x 60 min.