Mindfulbeauty Terapi

Udforsk dine skjulte sider, for bedre selvforståelse

Livet byder på utallige udfordringer, der kan påvirke os dybt og personligt. Hvis du genkender dig selv i nogle af disse mønstre, kan det være tid til forandring:

  • Du lider af hudproblemer, selvom du har prøvet alle slags behandlinger og cremer?
  • Har du svært ved at sætte grænser og sige fra?
  • Kæmper du med at prioritere dig selv og dine egne behov?
  • Udfordringer med at træffe og stå fast ved beslutninger?
  • Lavt selvværd og tvivl om egen værdi?
  • Fanget i negative tanker?
  • Længsel efter større selvtillid og handlekraft?

Gennem en blanding af terapi og coaching får du redskaberne til at opløse de barrierer, der holder dig tilbage i livet.

Min tilgang

Forståelse af Følelser: Du får værktøjer til at observere dine følelser og reaktioner uden at dømme dem. Dette skaber plads til forståelse og selvrefleksion, som er grundlæggende for forandring.

Selvaccept og Selvværd: Sammen arbejder vi på at afdække og forløse de begrænsninger, der holder dig tilbage. Du lærer at forbinde dig med dine følelser uden at blive overmandet af dem, hvilket styrker dit selvværd.

Stress og Angsthåndtering: Du får redskaberne til at kunne håndtere stress og angst, hvilket giver dig mere kontrol og balance i dit liv.

Fysiske og Psykiske Symptomer: Vi udforsker om dine fysiske symptomer er psykiske reaktioner, ofte stammende fra tidligere livsudfordringer, og arbejder på at fjerne deres indflydelse på dit liv.

Dybere Relationer: Ved at frigøre indre barrierer skaber vi mulighed for mere kærlige og meningsfulde relationer til dig selv og andre.

Transformation: Vi udforsker dine handlemønstre, der ofte stammer fra tidligere udfordringer i livet, og skaber nye positive mønstre i dit liv.

Livsglæde og Frihed: Ved at bearbejde tidligere oplevelser opnår du en dyb følelse af frihed og indre ro.

Tag det første skridt

Specialblandet Bachflaske:

Som en del af terapien får du en specialblandet Bachflaske med hjem, der holder i ca. 3 uger. Bach-remedierne støtter dig i din helingsproces og giver ekstra balance og ro. Læs mere om Bach-remedier

Tag det første skridt:

Book en gratis og uforpligtende samtale med mig, og lad os sammen finde ud af, hvordan du kan hjælpe dig selv på din rejse ind i en lysere fremtid.

Gratis uforpligtende samtale – online – Book her
Gratis 
Enkelt session – fysisk eller online – Book her
995,- / 60 min.