Mindfulbeauty Terapi

Terapi/Coaching

Terapi/coaching

Udforsk dine skjulte sider, for bedre selvforståelse

Livet byder på utallige udfordringer, der kan påvirke os dybt og personligt. Hvis du genkender dig selv i nogle af disse mønstre, kan det være tid til forandring:

  • Du lider af hudproblemer, selvom du har gået til et utal af behandlinger, prøvet alle slags creme og besøgt et væld af specialister?
  • Har du svært ved at sætte grænser og sige fra
  • Kæmper du med at prioritere dig selv og dine egne behov?
  • Udfordringer med at træffe, og stå fast ved, beslutninger?
  • Lavt selvværd og tvivl om egen værdi?
  • Fanget i negative tanker?
  • Længsel efter større selvtillid og handlekraft?

Gennem en blanding af terapi og coaching, hjælper jeg dig med at opløse de følelsesmæssige blokeringer, der holder dig tilbage i livet.

Min tilgang

Forståelse af Følelser: Du får værktøjer til at observere dine følelser og reaktioner uden at dømme dem, hvilket skaber plads til forståelse og selvrefleksion.

Selvaccept og Selvværd: Sammen arbejder vi på at afdække og forløse de følelsesmæssige blokeringer, der begrænser dig. Du lærer at forbinde dig med dine følelser uden at blive overmandet af dem.

Stress og Angsthåndtering: Du får redskaberne til at kunne håndtere stress og angst, som giver mere kontrol og balance i dit liv.

Fysiske og Psykiske symptomer: Vi udforsker om dine fysiske symptomer, er psykiske reaktioner, der ofte stammer fra tidligere udfordringer i livet som stress, angst og lavt selvværd, og arbejder på at fjerne deres indflydelse på dit liv.

Dybere Relationer: Ved at frigøre følelsesmæssige blokeringer, skaber vi mulighed for mere kærlige og meningsfulde relationer til dig selv og andre.

Transformation: Vi udforsker dine handlemønstre, der ofte stammer fra tidligere udfordringer i livet og skaber nye positive mønstre i dit liv.

Livsglæde og Frihed: Ved at bearbejde tidligere oplevelser, opnår du en dyb følelse af frihed og indre ro.

Tag det første skridt

Din rejse mod heling:
Ved at anerkende og give ord til dine udfordringer, ændrer vi din forståelse og oplevelse af dem. Du lærer at integrere disse oplevelser i din nye selvforståelse, så de ikke længere styrer dit liv, men bliver en del af din styrke.

Tag det første skridt:
Book en gratis og uforpligtende samtale med mig og lad os sammen finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig på din rejse ind i en lysere fremtid.

Gratis uforpligtende samtale – online – Book her
Gratis 
Enkelt session – fysisk eller online – Book her
995,- / 60 min.