Om Klinikken

Om klinikken

For mange år siden valgte jeg en ny livsstil i form af økologi og bæredygtighed. For mig betyder det, at jeg har et personligt ansvar, for at passe på vores jord.

Det er en proces man aldrig rigtig kommer i “mål” med i en konstant foranderlig verden, det kræver konstant opmærksomhed og søgen efter nyeste viden på, hvordan jeg hele tiden kan udvikle både mig selv og klinikken i en positiv retning. Alt hudpleje i Klinik Valentin er fremstillet af effektive, naturlige og økologiske ingredienser, der produceres i harmoni med vores jord og virker genopbyggende på vores hud.

Jeg gør ligeledes mit ypperste for at fremskaffe alle klinikkens remedier i økologisk og bæredygtig materialer. Det er f.eks. vatrondeller, vatpinde, håndklæder og lagner. Jeg holder meget af ordsproget; skønhed kommer indefra og med en holistisk tilgang til hudpleje og skønhed, vil du opleve at jeg tager hånd om hele dig. For når jeg arbejder med det hele menneske, får jeg en meget større forståelse, af hudens problemer, hvilket giver mig ny palette af muligheder for at hjælpe dig til opnå skønhed og velvære.

Når du har et sundt sind og nærer din krop med sund mad og drikke, ses det på huden og langt de fleste kan nikke genkendende til, at travle perioder, med for lidt søvn og dårlig kost, kan gøre huden grå og trist.