Om Klinikken

Om klinikken

For mange år siden valgte jeg en ny livsstil med fire hovedpunkter: Økologi, Selvkærlighed, Bæredygtighed og Selvudvikling.

Det er en proces, man aldrig kommer rigtigt i “mål” med – en konstant og foranderlig verden, kræver konstant opmærksomhed og søgen efter den nyeste viden, for at kunne udvikle både klinikken og mig selv i en positiv retning.

Alt hudpleje i Klinik Valentin er fremstillet af effektive, naturlige og økologiske ingredienser, der produceres i harmoni med vores jord og virker genopbyggende på vores hud.

Jeg holder meget af ordsproget; ‘Skønhed kommer indefra’ og med en holistisk tilgang til hud og hudpleje, vil du opleve at jeg tager hånd om hele dig. Når jeg arbejder med det hele menneske, får jeg en meget større forståelse af hudens symptomer og dens bagved problemer, hvilket giver mig en endnu større palette af muligheder for at hjælpe dig til at opnå de resultater, du drømmer om.

Når du har et sundt sind og nærer din krop med sund mad og drikke, ses det på huden og langt de fleste kan nikke genkendende til, at travle perioder med for lidt søvn og dårlig kost, kan gøre huden grå og trist.