Om Klinikken

Om klinikken

Langt de fleste kan nikke genkendende til, at travle perioder med for lidt søvn og dårlig kost, kan gøre huden grå og trist – dit ydre spejler således dit indre. Når du har et sundt sind og nærer din krop med sund mad og drikke, ses det på huden.

Med min holistiske tilgang behandler jeg hele dig, ikke kun dine symptomer, hvilket giver dig en helt ny palette af muligheder, til at opnå de resultater du drømmer om. Du får en meget større forståelse af dig selv og dine behov.

For mange år siden valgte jeg en livsstil med fire hovedpunkter: Selvudvikling, Selvkærlighed, Økologi og Bæredygtighed.

Det er en livsstil og proces, man aldrig kommer rigtigt i “mål” med – for i en konstant og foranderlig verden, kræver det konstant opmærksomhed og søgen efter den nyeste viden, for at kunne udvikle både klinikken, dig og mig selv i en positiv retning.

Alle produkter i Klinik Valentin er fremstillet af effektive, naturlige, rene og så vidt muligt økologiske ingredienser, de er produceret ud fra et bæredygtigt perspektiv, for at passe bedst muligt på vores jord.