Sugaring

Sugaring

Sugaring er en skånsom hårfjerningsmetode og som kan anvendes på alle hår- og hudtyper. Sugaring er en sukkermasse, bestående af 100% naturlige ingredienser, som opvarmes til kropstemperatur og derefter masseres ind i huden, hvorefter hårene trækkes ud i deres naturlige groretning.
Sukkermassen hiver ikke i huden, da den påføres ved en lavere temperatur end traditionel voks og vil derfor kun klæbe til de uønskede hår, hvilket betyder en langt mere smertefri hårfjerning, som efterlader huden blød, glat og intakt.

Alle kan få sugaring også selv om hvis du døjer med psoriasis eller eksem. Det skyldes, at sukkermassen er 100% naturlig og fri for kemikalier, da den udelukkende består af sukker, vand og citron, hvilket også gør den super hygiejnisk, da sukker i sig selv er antibakteriel og beroligende.

Har du barberet dig er det vigtigt, at du lader håret gro ca 1-2 uger inden du skal vokses, så hårene er min. 5 mm. Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakt mig. Det er ligeledes vigtigt at peele din hud dagen før din voksbehandling, da det fjerner de døde hudceller og løfter hårene, så voksen bedre kan få fat og derved optimere det endelige resultat.

Efter behandlingen vil dine hårsække være åbne og mere sårbare, det er derfor ekstra vigtigt at du passer godt på din hud de næs e 24 timer. Det gør du bla ved at undlade, at peele huden og øge svedproduktionen i form af bla træning – kald det hviledag ;), sauna og solbade er ligeledes med til at øge svedproduktionen. Menstruation er ingen hindring, så længe du blot kommer nyvasket, med en tampon eller lign. i.

Alle behandlinger inkludere en afrensende før-behandling og en plejende efterbehandling.

Behandlinger

Armhuler
179,-
Baller eller mellem baller
299,-
Bikini til trussekant
249,-
Tanga (2-3 cm ind under trussekanten)
299,-
Brazil 1. gang
569,-
Brazil (inden 5 uger)
469,-