Voksbehandling

Voks

Voksbaren rummer flere former for voks, som gør det muligt, at skræddersy din voksbehandling. Hver behandling starter derfor med, at vi i fællesskab finder frem til dine ønsker og behov, på den måde sikrer vi, at du får den mest effektive, smertefrie og professionelle hårfjerning.

For at opnå det bedste resultat, anbefaler jeg, at du lader håret vokse til mindst 5 mm, hvilket typisk tager 1-2 uger efter barbering. Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte mig. Det er ligeledes vigtigt at peele din hud dagen før din voksbehandling, da det fjerner de døde hudceller og løfter hårene, så voksen bedre kan få fat og derved optimere det endelige resultat.

Efter voksbehandlingen er din hud mere følsom, da hårsækkene er åbne. For at beskytte og pleje huden anbefaler jeg, at du undgår peeling, intensiv træning, sauna og solbadning i de følgende 24 timer. Det er vigtigt at nævne, at menstruation ikke er en hindring for behandlingen, så længe du sørger for at komme nyvasket og bruger en tampon eller lignende.

Ydelser

Husk at se de mange tillægsydelser når du booker

Ydelser

Husk at se de mange tillægsydelser når du booker
Hele ben
549,-
Halve ben inkl. knæ
389,-
Brazil 1. gang
499,-
Brazil (inden 5 uger)
399,-
Tanga (2-3 cm ind under trussekanten)
289,-
Lår
399,-
Helt ansigt inkl. ret af bryn
379,-
Halvt ansigt (overlæbe, hage & kinder)
289,-