Voksbehandling

Voksbehandling

Voksbaren rummer flere former for voks, som gør det muligt, at skræddersy din voksbehandling. Hver behandling starter derfor med, at vi i fællesskab finder frem til dine ønsker og behov, på den måde sikrer vi, at du får den mest effektive, smertefrie og professionelle hårfjerning.

Har du barberet dig er det vigtigt, at du lader håret gro ca 1-2 uger inden du skal vokses, så hårene er min. 5 mm. Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte mig. Det er ligeledes vigtigt at peele din hud dagen før din voksbehandling, da det fjerner de døde hudceller og løfter hårene, så voksen bedre kan få fat og derved optimere det endelige resultat.

Efter behandlingen vil dine hårsække være åbne og mere sårbare, det er derfor ekstra vigtigt at du passer godt på din hud de næste 24 timer. Det gør du bla ved at undlade, at peele huden og øge svedproduktionen i form af bla træning – kald det hviledag ;), sauna og solbade er ligeledes med til at øge svedproduktionen. Menstruation er ingen hindring, så længe du blot kommer nyvasket, med en tampon eller lign. i.

Alle behandlinger inkluderer en afrensende før-behandling og en plejende efterbehandling.

Behandlinger

Behandlinger

Hele ben
399,-
Halve ben
329,-
Brazil 1. gang
449,-
Brazil (inden 5 uger)
349,-
Bikini til trussekant
199,-
Tanga (2-3 cm ind under trussekanten)
249,-
Baller eller mellem baller
219,-
Ryg inkl. lænd
349,-
Lår
349,-
Arme
249,-
Armhuler
149,-
Helt ansigt inkl. ret af bryn
329,-
Halvt ansigt (overlæbe, hage & kinder)
249,-
Overlæbe & hage
199,-
Overlæbe eller hage
129,-
Voks af ører
169,-